[Εκλογές][bsummary]

Σαββάκης: «Αν και εφόσον προκύψει κάτι θα ανακοινωθεί από εκεί που πρέπει»

Όπως γράφει το karfitsa.gr, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ο Αθανάσιος  Σαββάκης, πρόεδρος του ΣΒΒΕ.Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε κατ αρχήν ότι προς το παρόν δεν υφίσταται τέτοιο θέμα άλλα πρόσθεσε με νόημα ότι αν και εφόσον υπάρξει κάποια εξέλιξη τότε αυτή θα ανακοινωθεί από εκεί που πρέπει.


Ο κ Σαββάκης δήλωσε ακόμη ότι πληροφορήθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση του Σταύρου Καλαφάτη να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος.


Ο κ Σαββάκης θεωρείται ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους για το δημαρχιακό αξίωμα στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη της Ν.Δ. Λέγεται μάλιστα ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον αρχηγό του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]