Ο καιρός σήμερα Σάββατο 16 Ιουνίου 2018Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα Σάββατο, που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους κατά διαστήματα στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανόν

τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και πιθανόν στα νησιά του Ιονίου και τη Κρήτη.


Αναλυτική πρόγνωση:Θεσσαλονίκη 

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, αλλά από τη νύχτα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.Μακεδονία – Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα στη Μακεδονία και από τις μεσημεριανές ώρες στη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα. Πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και νότια τοπικά 5 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ανατολική Πελοπόννησο θα είναι έντονα.
Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 τοπικά 5 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.Κυκλάδες – Κρήτη 


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες είναι πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρές Βελτίωση τη νύχτα.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά διαστήματα στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου είναι πιθανόν να είναι ισχυρές.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα έως 5 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Αττική 

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, αλλά από το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.Ο καιρός αύριο Κυριακή 17 Ιουνίου 2018


Καιρός: Άστατος και κατά περιόδους νεφελώδεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τη Κρήτη και πιθανόν στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: Στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχόλια