Απάντηση στις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Δένδια, περί ενδεχόμενης στήριξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, έδωσε ο πρώην ΓΓ Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος.



Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Σιμόπουλος τόνισε πως «για τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη, οι παροικούντες πέριξ της πλατείας Κολωνακίου καλό είναι πριν εκφέρουν άποψη να το σκέφτονται δυο-τρεις φορές» και κατέληξε με τη φράση: «Από όλα τα κόμματα και ο νοών νοείτο».


Μπορεί να μην κατονομάζει τον κ. Δένδια, είνια, όμως, σαφές ότι αυτόν εννοεί, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως κατά 99% η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει δικό της υποψήφιο στον δήμο Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας όμως με νόημα ότι μπορεί να εξετάσει και την υποψηφιότητά Μπουτάρη. «Μπορούμε να σκεφτούμε και αυτό, είναι όλα ανοιχτά στη συζήτηση» συμπλήρωσε.


Πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τέλος, σήμερα, στην όποια συζήτηση, καταγγέλλοντας τον Γιάννη Μπουτάρη ως “αποτυχημένο δήμαρχο”.