[Εκλογές][bsummary]

Έκλεβαν μεταλλικές πλάκες από δίκτυα υποδομών!Τις μεταλλικές πλάκες από δίκτυα υποδομών, όπως τα καπάκια από το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, ή τις μεταλλικές σχάρες για τα νερά της βροχής, έκλεβαν τρεις νεαροί Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες.


Τους τρεις δράστες εντόπισαν χθες, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που περιπολούσαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, Στο ημιφορτηγό τους είχαν κλεμμένες μεταλλικές πλάκες βάρους δύο τόνων!

Η κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από δίκτυα υποδομής έχει μετατραπεί σε μάστιγα, ειδικά στις περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη. Κυκλώματα κλεπτών αρπάζουν κυριολεκτικά ό,τι βρουν, από καπάκια δικτύων υδροδότησης, αποχέτευσης, σχάρες δρόμων, δίκτυα φωτισμού. Μάλιστα, παλιότερα έκλεβαν και τα χάλκινα καλώδια ηλεκτροφωτισμού, όμως πλέον η ΠΚΜ τα αντικαθιστά με καλώδια νέου τύπου, που δεν περιέχουν χαλκό και είναι άχρηστα στους κλέφτες.

Η "δραστηριότητα" αυτή των κλεπτών μεταλλικών αντικειμένων ενέχει κινδύνους για τους οδηγούς, οι οποίοι, πολλές φορές, βρίσκονται μπροστά σε... μια τρύπα, εν μέση οδώ και αναγκάζονται να κάνουν επικίνδυνος ελιγμούς. Πιο επικίνδυνα είναι τα πράγματα για τους οδηγούς δικύκλων -ειδικά κατά τη διάρκεια νεροποντής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]