Η «ασπρόμαυρη» οικογένεια προετοιμάζεται για την «Ημέρα ΠΑΟΚ», με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, να μιλάει για την πραγματική σημασία της κίνησης. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου ενόψει της «Ημέρας ΠΑΟΚ» που θα πραγματοποιηθεί για έκτη σερί χρονιά από τον Ερασιτέχνη, με τη συλλογή τροφίμων το πρωί του Σαββάτου (5/5) έξω από την Τούμπα, αναφέρθηκε στο μήνυμα που στέλνει η οικογένεια του «Δικεφάλου», την ίδια στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης δέχεται επιθέσεις από παντού.

«Σε μία εποχή όπου η κοινωνία μας ψάχνει την συνοχή της ο ΠΑΟΚ είναι εδώ να προσφέρει. Σε μια εποχή που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχεται πόλεμο σε όλα τα μέτωπα και η επίθεση απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη, βρίσκεται στο ζενίθ εμείς συνεχίζουμε να προσφέρουμε. Κανένα πρωτάθλημα, κύπελλο δεν είναι σημαντικότερο από τα χαμόγελα που θα προσφέρει ο ΠΑΟΚ με αυτή του την κίνηση. Ο ΠΑΟΚ ενωμένος είναι πρωταθλητής σε όλα!», τόνισε ο κ. Γκαγκάτσης.

Η Συνέντευξη Τύπου

Όπως αναφέρει στο Δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ:

«Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», εκδήλωση κατά την οποία συγκεντρώνουμε τρόφιμα και στεκόμαστε αρωγοί στο έργο των συσσιτίων που επιτελούν οι Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως, Λαγκαδά και Κασσάνδρειας.

Την Παρασκευή 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκε, στην Αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του κοινωνικού έργου που επιτελεί σύσσωμη η ασπρόμαυρη οικογένεια.

Στη Συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Α.Σ., της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, καθώς και διακεκριμένοι αθλητές του Συλλόγου, οι οποίοι τόνισαν ο καθένας με τη σειρά του την ανάγκη τέτοιων εκδηλώσεων από ένα Σωματείο του βεληνεκούς και της δυναμικής του ΠΑΟΚ.

Τον Α.Σ. ΠΑΟΚ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. κ. Άλκης Ησαϊάδης, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αντιπρόεδρος κ. Μάκης Γκαγκάτσης, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Νίκος Σταυρόπουλος, το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, καθώς και οι αθλητές Δημήτρης Πέλκας, Θοδωρής Ζάρας και Κορίνα Γιαννούλη από το βόλεϊ γυναικών. Στις σύντομες τοποθετήσεις τους όλοι αναφέρθηκαν στην κοινωνική ευαισθησία του Σωματείου του ΠΑΟΚ, ενώ ιδιαίτερα ο κ. Γκαγκάτσης δήλωσε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μία εποχή που δέχεται πόλεμο σε όλα τα μέτωπα και προσωπικά ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρός της κ. Ιβάν Σαββίδης δεν παραλείπει να βρίσκονται κοντά σε πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ενωμένος είναι πρωταθλητής σε όλα!»

Με τη σειρά τους, οι εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων ευχαρίστησαν τον ΠΑΟΚ για αυτή του την πρωτοβουλία, η οποία έχει γίνει θεσμός, ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν στο κοινωνικό έργο, που προσφέρουν οι Ενορίες, οι Μητροπόλεις και η Εκκλησία γενικότερα».

http://www.gazzetta.gr/