[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς νερό το ΚορδελιόΔιακοπή υδροδότησης είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη, από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), σε περιοχή του Κορδελιού.


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, από τις 09:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 41. Για το λόγο αυτό θα διακοπεί η υδροδότηση στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παπανδρέου Ανδρέα, λεωφόρο Καραμανλή Κων/νου, Διαλογής, Μοναστηρίου, Κατσαντώνη, Πολυτεχνείου, στις παρακείμενες σε αυτές οδούς καθώς και σε όλη την περιοχή του Κορδελιού.

Όπως επισημαίνει η ΕΥΑΘ, οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]