[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στέλιος Σειρεκίδης: 'Δεν ημασταν αποτελεσματικοί"

Στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Σειρεκίδης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:
«Δεν ήμασταν καθόλου αποτελεσματικοί. Μπήκαμε σε μια διαδικασία να βιαστούμε στις επιλογές μας. Μας έλλειπε η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ειδικές καταστάσεις στο 6 εναντίον 5.
Ήταν ένα κομμάτι που μας στέρησε την ευκαιρία να μπούμε στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έγινε μια προσπάθεια φέτος για να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις για να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας έτσι όπως ήταν και το σύστημα. Δεν τα καταφέραμε έχουμε όμως ακόμα μια ευκαιρία την Τετάρτη και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τα λάθη είναι αυτά που στοιχίζουν σε ένα παιχνίδι».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]