[Εκλογές][bsummary]

Πέντε συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας -στη μία θα δοθεί και... συναυλία- είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη.


Οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ όπως κάθε μέρα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους από τις 08:00 έως τις 14:00 έξω από τα γραφεία της Εταιρείας, στην οδό Εγνατία. Υπενθυμίζεται πως διαμαρτύρονται για τη λύση των συμβάσεών τους.

Στις 12:00, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς θα συγκεντρωθούν έξω από υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Νεμαίας.

Στις 18:00, μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν αντιφασιστική συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου. Ενδέχεται να πραγματοποιήσουν και πορεία, στο κέντρο της πόλης.

Την ίδια ώρα, έξω από την κατάληψη Libertatia, επί της λεωφόρου Στρατού, θα συγκεντρωθούν μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου. Αναμένεται να πραγματοποιήσουν και πορεία.

Στις 20:30, είναι προγραμματισμένη αντιπολεμική και αντιιμπεριαλιστική συναυλία στο άγαλμα Βενιζέλου, από την ΕΛΜΕ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]