[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καταδίκασε την επίθεση κατά Μπουτάρη σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιοΤην επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη καταδίκασαν όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

«Ας ενώσουμε τη φωνή μας και κυρίως ας αναλάβουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για μηδενική ανοχή στη βία από όπου και αν προέρχεται. Γιατί δεν υπάρχει καλή και κακή βία. Γιατί η βία δεν έχει ιδεολογικό πρόσημο».

Την έκκληση αυτή απηύθυνε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, σήμερα το απόγευμα, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

"Ειμαστε δίπλα του μπορώ να καταλάβω την τυφλή βία τραμπούκων, ένα μεγάλο μπράβο στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που στάθηκε δίπλα του και απέδειξε ότι φοράει παντελόνια. Προφανώς όλος ο δημοκρατικός κόσμος και όλο το πολιτικό φάσμα καταδικάζει απερίφραστα αυτή την άνανδρη επίθεση. Γίνεται ακόμα πιο βαρύ όταν η επίθεση από τα φασιστάκια τα οποία τα ξέρουμε. Ο κ. Καλαφάτης δεν μπόρεσε να τους κατονομάσει", τόνισε από την πλευρά της η επικεφαλής της παράταξης "Ανοιχτή Πόλη", Ρία Καλφακάκου.

Την πεποίθηση ότι “τέτοιες ενέργειες απαράδεκτες, τραμπούκικες, φασισιστικές σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους συλλόγους και τις ενώσεις των ποντίων. Δεν εκφράζουν το δημοκρατικό λαό τούτης της πόλης. Τέτοιες επιθέσεις είναι καταδικασμένες ιστορικά στη συνείδηση του λαού αυτής της πόλης”, εξέφρασε ο Γιάννης Δελής  από την παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

"Μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση που είναι υπόδικη και δικάζεται για τα εγκλήματα αυτός ο εκφασισμός που καλλιεργείται και από άλλους τύπους που εμφανίζεται στα παράθυρα πολλών τηλεοπτικών καναλιών αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά και απομονώνεται μόνο από τον ίδιο το λαό. Ας σκεφτούμε όλοι, με αφορμή τη βάρβαρη επίθεση", πρόσθεσε.

«Να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε ανοσία στο δηλητήριο», ανέφερε η Μόνικα Αϊβάζογλου, από την παράταξη «Γειτονιές σε Δράση», κάνοντας λόγο για απροκάλυπτη επίθεση στη δημοκρατία.

"Καταδικάζουμε την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη. Το περιστατικό αμαύρωσε τη φετινή επέτειο και παρείχε άλλοθι στους αμφισβητίες της γενοκτονίας. Ό,τι και να είπε ο Γιάννης Μπουτάρης δεν μπορεί να δικαιολογεί βίαιες πρακτικές από έναν όχλο προς έναν άνθρωπο χωρίς προστασία. Όλο αυτό ρίχνει νερό στο μύλο για μηδενική ανοχή στη διαφωνία”, σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης "Μένουμε Θεσσαλονίκης, Κωνσταντής Σεβρής.

από το thestival.gr 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]