[Εκλογές][bsummary]

Θεσσαλονίκη: Κοινή εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία από τους Ποντιακούς φορείςΚοινή εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, τη 19η Μαΐου, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν από κοινού η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων.


Σύμφωνα με το e-pontos.gr, στη σημερινή συνεδρίαση του, το Δ.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας επικύρωσε την, επί χρόνια, πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων για από κοινού εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, όσον αφορά την 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Τις προηγούμενες μέρες, προηγήθηκε συνάντηση εκπροσώπων τόσο από την ΠΟΕ όσο και από την ΠΟΠΣ, στην οποία συζητήθηκαν λεπτομέρειες για την επερχόμενη εκδήλωση.

Στην κοινή εκδήλωση μνήμης θα συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ελληνοποντίων Παλιννοστούντων της πρώην ΕΣΣΔ (ΠΟΣΕΠ).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]