[Εκλογές][bsummary]

Σκάνδαλο με αντικαρκινικά φάρμακα
Γιατροί, νοσηλευτές και φαρμακοποιοί φέρονται να ενέχονται σε κύκλωμα διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων σε ασθενείς, με παράνομες συνταγογραφήσεις!


Ήδη έχουν γίνει πάνω από 15 συλλήψεις, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας. Η έρευνα συνεχίζεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ και δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεγάλο αυτό κύκλωμα διακινούσε πανάκριβα αντικαρκινικά και άλλα φάρμακα σε ασθενείς, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, ενώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο ακριβής τρόπος δράσης του. Να σημειωθεί ότι κάποια πανάκριβα αντικαρκινικά φάρμακα δίνονται δωρεάν σε ασφαλισμένους ταμείων, ενώ υπάρχουν κι αυτά που δεν συνταγογραφούνται σε κάποιους ασθενείς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι ενεχόμενοι στο κύκλωμα έκλεβαν τα φάρμακα από τα νοσοκομεία είτε τα συνταγογραφούσε παρανόμως.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]