[Εκλογές][bsummary]

Ιβάν Σαββίδης: Θα είμαι στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο

«Θέλω με ηρεμία, αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια» είπε, μέσω Skype, στους παίκτες του ΠΑΟΚΟ Ιβάν Σαββίδης μίλησε, μέσω Skype, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας τους ίδιους, αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο «ισχυρός άνδρας» του ΠΑΟΚ τους είπε τον έκαναν περήφανο, ενώ στάθηκε και στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, σημειώνοντας πως όλα ξεκινούν τώρα, παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων, ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε: «Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Ραζβάν, που έφτιαξε σε τόσο σύντομο διάστημα μια ομάδα με άψογο κλίμα και με πνεύμα νικητή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που τελειώσαμε δυναμικά και με το κεφάλι μας ψηλά το πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν και η διοίκηση έκαναν φέτος πρόοδο σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: όσα σοκ κι αν επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας να μας προκαλέσουν, δεν δημιουργήθηκε στην ομάδα πανικός και εκνευρισμός, οπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν το λέω συχνά, αλλά με έχετε κάνει περήφανο».

«Οι τίτλοι είναι μπροστά μας, γιατί για εμάς όλα αρχίζουν τώρα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω εσάς, αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ γι” αυτό. Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία, αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια» κατέληξε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]