[Εκλογές][bsummary]

Πήραν το… φραγγέλιο κι έδιωξαν μικροπωλητές από πανηγύρι!

viber image 2


Πανηγύρι… τέλος έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της Θεσσαλονίκης! Μπροστά στα μάτια πιστών, περίεργων και μικροπωλητών, το… διέλυσε συνεργείο του Δήμου!Την ώρα που οι πάγκοι είχαν απλωθεί κι οι πραμάτιες ήταν έτοιμες για το αγοραστικό κοινό, συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης εμφανίστηκαν στους δρόμους γύρω από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας κι άρχισαν να… μαζεύουν το εμπόρευμα, καθώς οι μικροπωλητές δεν είχαν καταβάλει το μίσθωμα του χώρου.


viber image 1Άδικα φώναζαν εκείνοι ότι “εδώ και δέκα χρόνια δεν πληρώναμε στο συγκεκριμένο πανηγύρι”! Ο νόμος εφαρμόστηκε, τα εμπορεύματα συσκευάστηκαν άρον – άρον ξανά και, αφού όλοι θυμήθηκαν τότε που ο Ιησούς άρπαξε το φραγγέλιο κι έδιωξε τους εμπόρους από το Ναό του Σολομώντα…


viber image

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]