[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συζήτηση για το Γαλλικό Μάη στη Ζώγια


Η συζήτηση με τον Νικόλα Σεβαστάκη, συγγραφέα, Καθηγητή Πολιτικής Φιλοσοφίας, ΑΠΘ, με αφορμή τα 50χρονα του Μάη του ’68, εγκαινιάζει τη Δευτέρα 14 Μαΐου, στις 20.00, το «Στοχαστικό Καφενείο».Πρόκειται για τη νέα σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται στη Ζώγια, στην οδό Αλ. Σβώλου 54. Σ’ αυτές τις εκδηλώσεις συγγραφείς, πανεπιστημιακοί, άνθρωποι των γραμμάτων και του πνεύματος, θα παρουσιάζουν με μια σύντομη εισήγηση κάθε φορά ένα συγκεκριμένο θέμα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθεί συζήτηση ή/και ελεύθερες εισηγήσεις από όσους βρεθούν εκεί.


Υπό τον τίτλο «Μάης του ’68 και ‘’Κουλτούρα του ‘68’’. Το αιώνιο ρήγμα, 50 χρόνια μετά», ο Νικόλας Σεβαστάκης θα μιλήσει για το «πώς μπορούμε να ενδιαφερόμαστε για αυτή την εποχή και τα γεγονότα της χωρίς να γινόμαστε νοσταλγοί ούτε τιμητές και κατήγοροι».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]