[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Θανάσης Κατσαρής: «Ευχαριστούμε τον Ιβάν Σαββίδη»

Στην εκδήλωση «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», η οποία πραγματοποιείται στον περιβάλλοντα χώρο της Θύρας 1 του Γηπέδου Τούμπας, παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής. o οποίος ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη, για το κοινωνικό του έργο.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο acpaok.gr: «Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει για 7η συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει, αν και φέτος δεν γιορτάζει… Και πώς να γιορτάσει, όταν το πρωτότοκο παιδί του πλήττεται και αδικείται… Ο ΠΑΟΚ, σύσσωμος, με αυτή την εκδήλωση, επιτελεί κοινωνικό έργο, όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται για να συγκεντρώσει τρόφιμα και να τα διαθέσει στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της περιφέρειάς μας, η διανομή των οποίων επιτυγχάνεται μέσω των Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΟΚ, διότι εδώ βλέπουμε ότι προσφέρουν τρόφιμα όχι μόνο οι βιομηχανίες, οι βιοτεχνίες, οι έμποροι, αλλά και άνθρωποι απλοί, προσφέροντας ό,τι περισσότερο μπορούν. Θέλω να ευχαριστήσω, εκτός από όλους αυτούς που προσφέρουν τρόφιμα, δύο ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τον κ. Άλκη Ησαϊάδη και τον κ. Άκη Μπεκιάρη, οι οποίοι εδώ και εφτά χρόνια δουλεύουν επί μήνες κάθε χρόνο σκληρά και αγωνίζονται για να συγκεντρωθούν αυτά τα τρόφιμα, τους ευχαριστώ και τους εύχομαι να είναι συνέχεια κοντά σε αυτή την ενέργεια που κάνει ο ΠΑΟΚ.

Επιλέξαμε τη σημερινή ημέρα για την εκδήλωση, καθώς είναι η αγωνιστική που ο ΠΑΟΚ παίζει ξανά με τον κόσμο του στο γήπεδο, μετά τις αλλεπάλληλες τιμωρίες που έχει δεχθεί. Ευχαριστούμε τον κ. Ιβάν Σαββίδη για την υποστήριξη, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε είναι πρωτεργάτης, προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο για την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Εύχομαι αυτή η γιορτή να πραγματοποιείται κάθε χρόνο!»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]