[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σε Πανεθνική Ημέρα Δράσης - Απεργία καλεί το ΕΚΘΤο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) απευθύνει κάλεσμα ενότητας σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους της πόλης και τους καλεί να συμμετέχουν στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης στις 30 Μαΐου 2018,
την 24ωρη απεργία την ίδια ημέρα και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11π.μ. στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Το Ε.Κ.Θ., μέσα από τη ΓΣΕΕ, μετέχει στην "Κοινωνική Συμμαχία", όπως έχει ονομαστεί το κοινό μέτωπο που δημιουργήθηκε με άλλους εννέα από τους μαζικότερους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, κατά των πολιτικών λιτότητας. "Πρόκειται για ένα νέο πλαίσιο δράσης προκειμένου να μετέχουμε όλοι στην "Κοινωνική Συμμαχία"(www.socialalliance.gr),να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να διεκδικήσουμε δυναμικά, εναλλακτικές πολιτικές και μέτρα εξόδου από την κοινωνικοοικονομική κρίση. Όλοι μαζί, θέτουμε την πατρίδα μας στην πρώτη γραμμή με σκοπό την "παλινόρθωση" της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας", τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: 

"Οχτώ χρόνια λιτότητας εγκλώβισαν τη χώρα σε βαθιά, παρατεταμένη και ανακυκλούμενη οικονομική δυσπραγία και κοινωνική καχεξία. Θύματα είναι οι πιο υγιείς παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και οι πιο ευάλωτοι συμπολίτες μας. Για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε ένα ρεαλιστικό και δίκαιο εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης. Βασικοί πυλώνες της νέας προσπάθειας είναι η ανθρωποκεντρική, διατηρήσιμη, χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη, που στηρίζεται στο κράτος δικαίου και την κοινωνική δικαιοσύνη. Η μαζική συμμετοχή στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης είναι αναγκαία." 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]