Η ΑΕΚ έγινε ο νέος Ολυμπιακός με τα διαιτητικά όργια υπέρ της να ακολουθούν το ένα το άλλο. Η διαιτησία στον αγώνα ΑΕΚ- Παναθηναϊκός θύμισε μεγάλες στιγμές της παράγκας, τότε που "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν¨και όλοι οι άλλοι να πάνε να ...".
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Το θυμάστε φαντάζομαι το σλόγκαν. Κάπως έτσι η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό με τον Θάνο να παίρνει από το χέρι την ομάδα του Χιμένεθ, που ξαφνικά έγινε Ζιντάν. Στον ποδοσφαιρικό νου του καθενός η εικόνα των ομάδων που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα είναι ξεκάθαρη. Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου είναι καλύτερος και σαν μονάδες και σαν ομάδα.

Εξακολουθώ να πιστεύω πώς η ΑΕΚ είναι μια πολύ μέτρια ομάδα, που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, επειδή αφαιρέθηκαν τόσοι βαθμοί από τον ΠΑΟΚ, και επειδή απλά προτίμησε να κρυφτεί στα αποδυτήρια και να μην βγει, για ένα όπλο που το είδε σε φωτογραφίες. Αυτό είναι το τραγικό Ελληνικό ποδόσφαιρο, που βλέπει τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι ο νέος χαλίφης...

Με ένα σύστημα δημοσιογράφων στην πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους να κατηγορεί τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη, η ΑΕΚ δούλεψε πονηρά, υπόγεια και έπαιρνε το ένα σφύριγμα μετά το άλλο.

Άσε που μας κούρασαν το οφσάιντ στον περσινό τελικό. Για το πέναλτι πάνω στον Κρέσπο, όμως δεν μας είπαν τίποτε, ούτε για όσα έχουν κάνει δεκαετίες τώρα. Δεν γνωρίζω τι θα πετύχει ο ΠΑΟΚ στην έφεση. Θέλω να ελπίζω το καλύτερο, αλλά πιστεύω πώς όλοι οι σοβαροί είδαν ποια ομάδα είναι η καλύτερη. Είδαν επίσης ποια ομάδα φοβήθηκε και δεν κατέβηκε να παίξει. Είδαν επίσης ποια ομάδα κλείστηκε μέσα, προσποιούμενη τον φόβο...( εδώ γελάνε).

ΣΣ1

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει τους Κομίνη, Θάνο, Αρετόπουλο, μέχρι τέλους. Να μην ξανασφυρίζουν δηλαδή. Αυτοί ευθύνονται για όσα έγιναν. Αυτοί και η δειλία τους.

ΣΣ2

Αλλεπάλληλες συσκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη διαβάζω, με τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής Θεσσαλονίκης στην Αθήνα, με στόχο να πέσουν οι τόνοι καθώς το πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο. "Διαχωρίζουμε τον Ιβάν Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ" είναι η γραμμή που έχει επιλεγεί, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Και εδώ τα τοπικά στελέχη, που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, καλούνται να τετραγωνίσουν τον κύκλο. Δηλώσεις δε σαν της Σπυράκη που είπε ότι δεν θέλουμε κουμπουροφορους επενδυτές, ενώ η ίδια είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης βάζουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας απέναντι από τον λαό του ΠΑΟΚ. Και μάλιστα η ίδια δεν είπε κουβέντα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το πρόβλημα συνεχίζεται και όσοι ήταν στον Μαραθώνιο, πήραν μια γεύση από τα μηνύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ, προς πάσα κατεύθυνση,