To σχέδιο πέντε σημείων, που παρουσίασε η Liberty Media στις ομάδες της Formula 1 για τη σεζόν του 2021 και μετά παραμένει καυτό θέμα συζήτησης.
Ιδιαίτερα ο καθορισμός ενός ανώτατου ορίου στον ετήσιο προϋπολογισμό δεν βρίσκει σύμφωνες τις μεγάλες, εργοστασιακές ομάδες, που δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα των μικρότερων.

Ο διευθυντής της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, εξέφρασε τον προβληματισμό του λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «θα δούμε, αν είναι υλοποιήσιμο ή όχι». Ουσιαστικά ο Ιταλός τοποθετήθηκε –έστω και έμμεσα- αρνητικά σε αυτή την πρόταση, η οποία αποτελεί σημείο – κλειδί για τη μελλοντική στάση της Ferrari.
Ο Αριβαμπένε απέφυγε στη συνέντευξη Τύπου να αναφερθεί αναλυτικά στους νέους κανονισμούς της Formula 1 και παρέπεμψε στον πρόεδρο της Ferrari, Σέρτζιο Μαρκιόνε. Το ίδιο συνέβη και όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο της κατάργησης του δικαιώματος βέτο, που κατέχει ιστορικά η ομάδα του. Ο Ιταλός έκανε και εδώ…ντρίμπλα απαντώντας, ότι «όταν θα εμβαθύνουμε στις συζητήσεις μας, θα σας ενημερώσουμε, αν υπάρχει κάποιο χαμόγελο ή όχι».