[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μένει ή φεύγει η Ferrari μετά το 2021;

To σχέδιο πέντε σημείων, που παρουσίασε η Liberty Media στις ομάδες της Formula 1 για τη σεζόν του 2021 και μετά παραμένει καυτό θέμα συζήτησης.
Ιδιαίτερα ο καθορισμός ενός ανώτατου ορίου στον ετήσιο προϋπολογισμό δεν βρίσκει σύμφωνες τις μεγάλες, εργοστασιακές ομάδες, που δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα των μικρότερων.

Ο διευθυντής της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, εξέφρασε τον προβληματισμό του λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «θα δούμε, αν είναι υλοποιήσιμο ή όχι». Ουσιαστικά ο Ιταλός τοποθετήθηκε –έστω και έμμεσα- αρνητικά σε αυτή την πρόταση, η οποία αποτελεί σημείο – κλειδί για τη μελλοντική στάση της Ferrari.
Ο Αριβαμπένε απέφυγε στη συνέντευξη Τύπου να αναφερθεί αναλυτικά στους νέους κανονισμούς της Formula 1 και παρέπεμψε στον πρόεδρο της Ferrari, Σέρτζιο Μαρκιόνε. Το ίδιο συνέβη και όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο της κατάργησης του δικαιώματος βέτο, που κατέχει ιστορικά η ομάδα του. Ο Ιταλός έκανε και εδώ…ντρίμπλα απαντώντας, ότι «όταν θα εμβαθύνουμε στις συζητήσεις μας, θα σας ενημερώσουμε, αν υπάρχει κάποιο χαμόγελο ή όχι».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]