[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ανοίγουν οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες της Θεσσαλονίκης

Ο ΟΑΣΘ ανοίγει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τις κάμερες που ελέγχουν τις λεωφορειολωρίδες στη Θεσσαλονίκη.Εντός της τρέχουσας εβδομάδας πρόκειται να οριστικοποιηθούν τα 35-40 σημεία των λεωφορειοδρόμων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε περιφερειακούς δήμους, όπου θα εναλλάσσονται περιοδικά οι έξι με επτά ψηφιακές κάμερες του ΟΑΣΘ, έτσι ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο κατάληψής τους από τους παραβάτες οδηγούς.


Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι "υπάρχει πραγματική κατάληψη στις λεωφορειολωρίδες από ασυνείδητους οδηγούς".


Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτίδη, η διοίκηση του ΟΑΣΘ συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας, υπηρεσία που θα ελέγχει και θα αποστέλλει τα σχετικά "ραβασάκια" στους παραβάτες, ενώ ο οργανισμός, από την πλευρά του, έχει αναλάβει την προμήθεια και συντήρηση των ψηφιακών καμερών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]