Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Ντανιέλε Ρίτσι για το Αγιο Πάσχα. Ο "Δικέφαλος" ετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα της πρώτης φάσης των play off, όταν και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον Εθνικό στην Αθήνα.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη για να τελειώσει την σειρά με δυο νίκες και να ετοιμαστεί για την επόμενη φάση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και το γεγονός πώς η διαφορά των δυο ομάδων είναι χαώδης και σε έμψυχο υλικό και σε θέμα στόχων, μαρτυρεί πώς ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα σχετικά εύκολο απόγευμα. Άλλωστε τα παιχνίδια έως τον τελικό του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρα προπονητικού χαρακτήρα καθώς καμία ομάδα δεν δείχνει ικανή να απειλήσει τους ασπρόμαυρους.
Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Εθνικό αλλά και την συνέχεια ο Παναγιώτης Πελεκούδας τονίζει: «Η διαφορά των στόχων μεταξύ των δυο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη, αλλά θα ήθελα να σταθούμε στο γεγονός ότι ο Εθνικός Πειραιώς τερμάτισε στην έβδομη θέση της κανονικής περιόδου. Είναι μια ομάδα παράδειγμα για όλους, καθώς ξεκίνησε από το μηδέν, ανέβηκε φέτος στη κατηγορία και έχει καταφέρει όλα αυτά με πολύ δουλειά και την καλή συνεργασία που έχουν μεταξύ τους. Συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερη δουλειά για τους στόχους που έχουμε θέσει». Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο Τετάρτη για την Αθήνα.

Τέλος όπως έγινε γνωστό ο Γιάννης Πανατακίδης θα κάνει νέες εξετάσεις στις 18 Απριλίου για φανεί σε τι κατάσταση είναι. Πάντως είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει να πάρει μέρος στους τελικούς του πρωταθλήματος.