[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μεσίστιες οι σημαίες στο ΠΑΜΑΚ στη μνήμη του σμηναγού Μπαλταδώρου

pamak_02

Μεσίστιες κυματίζουν και σήμερα οι σημαίες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με απόφαση της πρυτανείας του ιδρύματος σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου που χάθηκε στα κύματα του Αιγαίου, μετά την πτώση του Μιράζ 2000 –5 στο οποίο ήταν χειριστής.Για το θάνατο του σμηναγού, η πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


“Ο υπέρ της πατρίδας θάνατος του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου συγκλονίζει όλες τις καρδιές και ιδιαίτερα της φοιτητικής νεολαίας. Για το λόγο αυτόν, με απόφαση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η ελληνική σημαία κυματίζει μεσίστια στο Ίδρυμα, σε ένδειξη συμμετοχής στο πανελλήνιο πένθος για την απώλεια του ηρωικού πιλότου.


Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]