Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ακόμα μία φορά έκανε ένα μοναδικό game report στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Οι «ασπρόμαυροι» για ακόμα μια φορά τα λένε έξω από τα δόντια. Αναλυτικά το κείμενο:

«Ακόμα κι όταν όλα μοιάζουν να έχουν κριθεί. Ακόμα κι αν μια νίκη παραπάνω, η 21η – αριθμός ρεκόρ – θεωρείται μάταιη, ακόμα κι αν οι δικαστές αποφάνθηκαν πως η καλύτερη ομάδα δεν αξίζει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ δεν σταματά. Δεν παραδίνεται. Γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει κι έτσι θα συνεχίσει.

Για τους κυνικούς, λοιπόν, το ντέρμπι στη Λεωφόρο ήταν άνευ σημασίας. Όχι για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει, να συνεχίσει να παραμένει πρώτος σε συγκομιδή βαθμών μέσα στις τέσσερις γραμμές και να δείξει την ποιότητα και τον χαρακτήρα του. Και τα κατάφερε.Όχι εύκολα, αλλά εμφατικά και απόλυτα δίκαια.

Ο Παναθηναϊκός, ως μεγάλος σύλλογος, αντιστάθηκε, έβγαλε στο γήπεδο τη δεδομένη ποιότητα των ποδοσφαιριστών του, στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες με τους Κάτσε, Μυστακίδη (εκ των κορυφαίων), Λουτσιάνο, Δώνη να πετύχει γκολ και ν’ αλλάξει τα δεδομένα, ωστόσο στο τέλος δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει την ήττα.Ο ΠΑΟΚ πήρε το παιχνίδι βασιζόμενος στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του.

Την ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές, το καλό transition game και φυσικά την πίεση του αντιπάλου ψηλά στο γήπεδο. Έτσι, ήρθε το πρώτο γκολ. Στο 27’ όταν ο Μπίσεσβαρ πίεσε τον Μουνιέ, ο οποίος ήθελε να βγάλει τον Παναθηναϊκό στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Πρίγιοβιτς κι αυτός με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ.Έτσι, ήρθε και το δεύτερο γκολ. Όταν ο Πέλκας πίεσε στο κέντρο τον Ινσούα, έκλεψε την μπάλα και στη συνέχεια την έκρυψε σε συνεργασία με τον Πρίγιοβιτς . Οι δυο τους έκαναν 1-2 για σεμινάριο κι ο Σέρβος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τελείωσε ιδανικά τη φάση.

Με συνδυασμό «ΠΑΟΚ» μπήκε το τρίτο γκολ. Ο Λημνιός έδωσε στον Μάτος από δεξιά, αυτός έκανε το γύρισμα, ο Μαουρίσιο με τον Πρίγιοβιτς άφησαν τη μπάλα για τον επερχόμενο Σάκχοφ που έγραψε το τελικό 0-3.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έχει τους περισσότερους βαθμούς (67) με παιχνίδι λιγότερο, τις περισσότερες νίκες, την καλύτερη διαφορά τερμάτων και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος».