Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ντίλερ ναρκωτικών, έστελνε χασίς σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη με το... ταχυδρομείο!



Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την περίεργη δράση του 30χρονου Έλληνα από την ανατολική Θεσσαλονίκη. Είχαν διαπιστώσει πως, τον καιρό του email και του messenger αυτός ήταν... αδιόρθωτα παραδοσιακός: Προτιμούσε τους φακέλους, τα γραμματόσημα και τις επιστολές!


Καθώς είχαν την πληροφορία ότι ενέχονταν σε εμπόριο ναρκωτικών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης έκαναν έφοδο στο σπίτι του, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Εκεί, αλλά και σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, βρήκαν δέματα, μικροδέματα και ταχυδρομικούς φακέλους που περιείχαν συνολικά 18 κιλά και 150,8 γραμμάρια κάνναβης, 92 γραμματόσημα και πλήθος φακέλων που χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση του χασίς κυρίως σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 23 αυτοκόλλητες ετικέτες που κολλούσε στους φακέλους (για να μην... πιάνεται το χέρι του να γράφει) με ονόματα και διευθύνσεις τοξικομανών σε Ελλάδα και εξωτερικό, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, έξι μηχανήματα θερμοκόλλησης και 1.285 ευρώ, για τα οποία η αστυνομία πιστεύει πως είναι οι εισπράξεις από το εμπόριο χασίς.


Την ώρα της εφόδου στο σπίτι του βρισκόταν 25χρονος τοξικομανής, ο οποίος μόλις είχε αγοράσει χασίς βάρους 7,8 γραμμαρίων.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.