Δεν χρειαζόταν το χθεσινό ματς της Τούμπας για να δει ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, οτι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δικαίως είναι η ομάδα που πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς οι τίτλοι παίζονται και κρίνονται στους αγωνιστικούς χωρους.


Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Όχι στις δικαστικές αίθουσες δηλαδή. Στην άδεια Τουμπα, ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου και τω σπουδαίων ομολογουμένως ποδοσφαιριστων που διαθέτει, φανέρωσε δείγματα της ανώτερης ποδοσφαιρικής του κάστας, αναγκάζοντας ακόμη και τους ουδέτερους να συμφωνήσουν πώς αυτός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας. Είπαμε στους αγωνιστικούς χώρους. Το επαναλαμβάνω συχνά στα γραπτά μου, για να τον εμπεδώσουν καλά, οι εξ Αθηνών προερχόμενοι που συνήθισαν χρόνια να κλέβουν τίτλους και ποδοσφαιρικό ιδρώτα. Έχω την εντύπωση πως τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ πλέον δεν θα έχουν αγωνιστικό ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί ο εγωισμός είναι αυτός που κερδίζει το βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτή την ώρα. To 3-1 επί του Πανιωνίου είναι επί της ουσίας μια ακόμη απάντηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.  Οι ασπρόμαυροι συνεχίζουν αήττητοι και χωρίς κανένα χαμένο βαθμό.
Α, ναι ξέχασα  στην Ελλάδα είμαστε. Ο ΠΑΟΚ έχει χαμένο στα χαρτιά το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα το οποίο και περιμένουμε να γίνει. Όπως σωστά λέει ο Λουτσέσκου, ένα ματς λιγότερο, όσο και αν η διοργανώτρια το θεωρεί χαμένο στα χαρτιά. Συμπερασματικα, κατά τη άποψη μου η χθεσινή μέρα ανήκε στον ΠΑΟΚ, και εντός γηπέδου και εκτός γηπέδου. Οι οπαδοί της ομάδας έδωσαν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο της Καμάρας και διαδήλωσαν , απαιτώντας δικαιοσύνη και μόνο δικαιοσύνη, ενώ οι παίκτες του Λουτσέσκου,  έπαιξαν  μπαλάρα και έδειξαν σε όλους, ποιοι είναι οι καλύτεροι. Η αγωνιστική κυριαρχία των «ασπρόμαυρων» δεν άφηνε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πανιώνιο. Πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στις μάχες που δίνει ο σύλλογος στις δικαστικές αίθουσες, όπου και εκεί αναζητά το δίκαιο του.

ΣΣ1

Με ανάλογη εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης δεν νομίζω πώς ο Πανιώνιος εχει καμία τυχη για τον τελικό του κυπέλλου.

ΣΣ2

Χιμένεθ: «Προτιμώ να μιλάω μέσα όπου κερδίζει η ΑΕΚ, κανείς δεν μας χάρισε τίποτα». Σε περίπτωση που έχεις μπερδευτεί, κόουτς δεν βρέχει. σε "φτύνουν". Γελάνε και τα τσιμέντα...