Τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Και δεν παρέλειψε να ρίξει το καρφί του μετά από όσα ειπώθηκαν για δήθεν αβροφροσύνες με τον πρωθυπουργό, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο.


Όταν ο κ. Χατζηδάκης είπε: "η συνάντηση αυτή είναι χρήσιμη για μας, προσπαθούμε να καταρτίσουμε ένα αξιόπιστο σχέδιο για το μέλλον και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις αν δεν έχεις επαφή με τους ανθρώπους που χειρίζονται τέτοιου είδους θέματα", ο κ. Τζιτζικώστας απάντησε:

"Και για μας είναι χρήσιμη αυτή η επαφή. Το σημαντικότερο είναι όχι απλά να καταγράφεις τα προβλήματα, όπως έγινε πρόσφατα στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά να προχωράμε και σε λύσεις. Και εγώ είμαι βέβαιος και αισιόδοξος ότι την επόμενη ημέρα υπάρχουν άνθρωποι ικανοί που θα δώσουν λύσεις".

Ο κ.Τζιτζικώστας δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον αντιπρόεδρο και να του δώσει δώρο ένα μπλουζάκι και ένα παντελονάκι για το αγοράκι που έφερε πρόσφατα στη ζωή η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή.