[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δύο συλλήψεις για βεγγαλικά σε Κομοτηνή και Δράμα

Δύο άτομα, 70 και 50 ετών, συνελήφθησαν σε Κομοτηνή και Δράμα, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.Συνολικά κατασχέθηκαν 29 κροτίδες και 1.400 παιδικά αθύρματα.


Συγκεκριμένα, στις Σάπες Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν 70χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει στο κατάστημά του και να διαθέτει παράνομα προς πώληση, 29 κροτίδες και 350 παιδικά αθύρματα.


Στη δεύτερη περίπτωση στη Δράμα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν 50χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει στο κατάστημά του και να διαθέτει προς πώληση, 1.050 παιδικά αθύρματα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια.


Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής και Δράμας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]