Στιγμές του συλλαλητηρίου στην Καμάρα

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του συλλαλητηρίου, ήταν η ομοψυχία των τμημάτων του ΠΑΟΚ, που έδειξαν πως ο σύλλογος είναι περισσότερο ενωμένος από ποτέ.


Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Επίσης, στην Καμάαρα ήταν πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ άνω των 45. Κάτι που σημαίνει, πως επειδή βίωσαν χρόνια τώρα την αδικία κατά του συλλόγου, αποφάσισαν και αυτοί να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της διαμαρτυρίας.

ΣΣ1

"Θέλω να χαιρετήσω τον ενδοξότερο λαό της Ελλάδας, το λαό του ΠΑΟΚ. Βρίσκεστε ξανά στους δρόμους, στις επάλξεις, για την αδικίας εις βάρος της ομάδας μας. Δε θα τους περάσει! Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και ισχυρός και με αρωγό τον κόσμο, εσάς, θα στείλουμε μήνυμα ότι θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο. Δεν μπορούν να φανταστούν πού μπορούμε να φτάσουμε. Το πρωτάθλημα το πήραμε εμείς, δε μπορεί να μας το κλέψει κανείς στα δικαστήρια με τα ρολά και τα χαρτάκια. Μπροστάρης ο Ιβάν Σαββίδης, να τον βοηθήσουμε όλοι. Να συνεχίσει να είναι μπροστάρης με τον κόσμο δίπλα του. Οι μόνοι που δεν έχουν συμφέρον από όλα αυτά είστε εσείς. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός. Θα μας βρουν μπροστά τους! Μη σταματήσετε ποτέ" δήλωσε ο Γιωργος Τουρσουνίδης.

ΣΣ2

Συγκινητικος ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώης Τσαλόπουλος που μιλώντας στους οπαδούς του "Δικεφάλου" τόνισε: "Έχω γίνει 63 και η αδικία έχει ποτίσει το πετσί μου. Ο Θεός μας έστειλε έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει πράξη τα όνειρα μας. Όλοι να σταθούμε δίπλα σε αυτό τον άνθρωπο για να πετύχουμε το όνειρο μας. Να τους κάνουμε να βλέπουνε εφιάλτες. Πέρσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ είπα στον Ιβάν Σαββίδη ότι τη νέα σεζόν έχει σειρά το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας άφησαν. Δε θα τους περάσει! Εμείς γίναμε ΠΑΟΚ για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ζητήσω κάτι. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του ΠΑΟΚ δείτε ποιοι μας στηρίζουν και όταν έρθει η στιγμή να τους θυμηθείτε. Όλους τους άλλους να τους μαυρίσετε! Όλοι μαζί!"ΣΣ3

Το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών όχι μόνο με τον πρόεδρο του Αντώνη Τσαλόπουλο, αλλά και μέ το αντιπρόεδρο του Κώστα Παισιάδη.

ΣΣ4

Όλη η «ασπρόμαυρη» οικογένεια σαν μια… γροθιά έστειλε το μήνυμα κατά της κλοπής του τίτλου που επιχειρείται από την ΑΕΚ με τη βοήθεια των δικαστών και των διαιτητών, δηλώνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη στήριξή της στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.

Σχόλια