[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αλλαγές στις γραμμές "20" και "57" του ΟΑΣΘ

Τροποποιούνται οι διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών Νο 20 και Νο 57 του ΟΑΣΘ, μετά από απόφαση της Ο.Σ.Ε.Θ. Α.Ε.

 


Επιπλέον, θα γίνει και μετονομασία των λεωφορειακών γραμμών. Συγκεκριμένα, το Νο 20 «Μενεμένη - Ερμού» θα μετονομαστεί σε «Μενεμένη - Αριστοτέλους» και το Νο 57 «Ερμού - Ασβεστοχώρι - Δ/ση Χορτιάτη» σε «Αριστοτέλους - Ασβεστοχώρι - Δ/ση Χορτιάτη».


Η τροποποίηση των διαδρομών αφορά το σκέλος προσέγγισης τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Τα λεωφορεία διερχόμενα επί της οδού Εγνατίας, αντί να στρίβουν δεξιά επί της οδού Δραγούμη και να ακολουθούν την πορεία: Δραγούμη → Ερμού (Τερματική Στάση Ερμού) → Βενιζέλου, θα συνεχίζουν στην Εγνατία και θα στρίβουν δεξιά στο πέταλο της Αριστοτέλους (Τερματική Στάση Αριστοτέλους) και διασχίζοντας το, θα στρίβουν αριστερά επί της Εγνατίας μέσω του σηματοδοτημένου κόμβου.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, από τις 15 Απριλίου ισχύουν οι παρακάτω αλλαγές:


1. Τροποποίηση της διαδρομής μετάβασης των Λ.Γ. Νο 20 & Νο 57, ως εξής: ....(υφιστάμενη διαδρομή) - Εγνατία - Πλ. Αριστοτέλους - Αναστροφή στο «πέταλο» της Πλατείας και πραγματοποίηση τερματικής στάσης. Καταργείται το τμήμα διαδρομής Ίωνος Δραγούμη - Ερμού - Βενιζέλου.


2. Τροποποίηση της διαδρομής επιστροφής των Λ.Γ. Νο 20 & Νο 57, ως εξής: «Πέταλο» της Πλατείας Αριστοτέλους - Εγνατία - ....(υφιστάμενη διαδρομή).


3. Την μετονομασία της Λ.Γ. Νο 20 «Μενεμένη - Ερμού» σε «Μενεμένη - Αριστοτέλους» και της Λ.Γ. Νο 57 «Ερμού - Ασβεστοχώρι - Δ/ση Χορτιάτη» σε «Αριστοτέλους - Ασβεστοχώρι - Δ/ση Χορτιάτη».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]