Όλα στο μηδέν στους "Ζωσιμάδες", καθώς Γιαννινα και Λάρισα δεν σημείωσαν γκόλ ούτε με αίτηση. Όλα στο μηδέν όπως είπαμε. Μηδέν γκολ και μηδέν θέαμα σ' ένα ματς που σίγουρα δεν ευχαρίστησε τους φιλάθλους. Η φάση του αγώνα έγινε στο 86' όταν ο Πέδρο Κόντε, έβαλε φοβερά φάλτσα στο φάουλ που εκτέλεσε, στέλνοντας στην άλλη πλευρά τον Θεοδωρόπουλο, αλλά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Και στην επόμενη φάση ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ με τα πόδια το σουτ του Νικολιά και κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Ο Πετράκης έκανε κάποιες κινήσεις στο αγωνιστικό σύστημα της ομάδας της Ηπείρου, αλλά και πάλι οι παίκτες του συνέχισαν να είναι προβλέψιμοι στις επιθετικές πρωτοβουλίες τους. Η  Λάρισα προσπάθησε να παίξει για τη νίκη, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να απειλήσει τους γηπεδούχους. Πάντως ο βαθμός της έφτανε για να φτάσει στους 30 και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Όσο για τον ΠΑΣ, έβγαλε στο γήπεδο τις αδυναμίες που δεν του επέτρεψαν να μείνει «ζωντανός» ως το τέλος στη «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με αρκετούς παίκτες να απογοητεύουν. Το Α΄ημίχρονο ήταν ίσως το χειρότερο για τους γηπεδούχους την φετινή σεζόν.

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Βιντάλ (81' Χέλκβιστ), Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Μανθάτης (57' Χαλκιαδάκης), Σκόνδρας, Λίλα (70' Γιάκος), Μιχαήλ, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Κόντε.

ΑΕΛ : Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκοΐκοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (38' Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (71' Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς (88' Καρατάσιος).