[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης!

Σοκ στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 62 ετών νικημένος από την επάρατο νόσο μετά από πολύμηνη μάχη. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχε διατελέσει πρόεδρος της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από το 2001 όταν και είχε διαδεχθεί τον Μάριο Λευκαρίτη.

Το προπερασμένο καλοκαίρι είχε αναλάβει το πόστο του επιτετραμμένου της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας επωμιστεί τον εναρμονισμό των κανονισμών της ΕΠΟ με αυτούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί στις αρχές του Δεκεμβρίου, με τους θεράποντες ιατρούς να κρίνουν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο καθώς χρειαζόταν καθημερινή φροντίδα.

Όπως αναφέρουν οι κυπριακές ιστοσελίδες τις τελευταίες ημέρες η υγεία του είχε επιβαρυνθεί και την Κυριακή το βράδυ έπεσε σε κώμα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]