[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ερώτηση Καλαφάτη στη Βουλή για το νερό με υπονοούμενα

526709656

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή το πρόβλημα λειψυδρίας στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, το οποίο προέκυψε λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό της Εταιρίας Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΕΥΑΘ Α.Ε.).Με την Ερώτησή του ο κ. Καλαφάτης ζητά να πληροφορηθεί αν αληθεύουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το πρόβλημα διαρροής ήταν γνωστό εδώ και τρεις μήνες, καθώς και το πώς θα υπάρξει πρόβλεψη για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον, αφού η ίδια η εταιρία, με ανακοινώσεις της, κάνει λόγο για «πεπαλαιωμένο δίκτυο».


Σχετικά με το θέμα, ο κ. Καλαφάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Τις τελευταίες ημέρες η Θεσσαλονίκη βιώνει καταστάσεις που τη γυρίζουν δεκαετίες πίσω. Η λειψυδρία είχε να κάνει την εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη από τη δεκαετία του ’80. Οι δηλώσεις υπουργών, σύμφωνα με τις οποίες “τα συνεργεία της ΕΥΑΘ είναι επί ποδός σε 24ωρη βάση και μάλιστα με πλήρη στελέχωση, μιας και συνέβαλαν σε αυτό θετικά οι 150 προσλήψεις στελεχών στην εταιρεία”, δεν ξεδίψασαν τους Θεσσαλονικείς, ούτε βοήθησαν τα νοικοκυριά στην πόλη να καλύψουν τις ανάγκες τους σε νερό. Τι ακριβώς έγινε και η Θεσσαλονίκη είπε το νερό – νεράκι; Οι αρμόδιοι υπουργοί πρέπει να απαντήσουν αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η βλάβη προκλήθηκε πριν από ένα τρίμηνο. Ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μην αληθεύει».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]