[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στη Θεσσαλονίκη η Όλγα Κεφαλογιάννη




Στη Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης σήμερα Παρασκευή 09/03/2018, θα συμμετάσχει και η Περιφερειακή Τομεάρχης κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, πρώην Υπουργός και Βουλευτής Α’ Αθηνών.


Όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., "η παρουσία της, σηματοδοτεί το καινούριο ξεκίνημα και την προσπάθεια όλων να γίνει η Νέα Δημοκρατία ξανά δυνατή". 

Με την ευκαιρία της συνεδρίασης η ΝΔ Θεσσαλονίκης ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, υποστηρίζοντας ότι "το αντιλαμβάνεται ως ευκαιρία διαμόρφωσης πολιτικού κλίματος στη Θεσσαλονίκη. Έτσι άλλωστε εξηγούνται οι εξαγγελλόμενες επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με δημόσιους φορείς της πόλης και της περιφέρειας. Οι Θεσσαλονικείς πλέον με πολύ μεγάλη επιφύλαξη ακούν τις υποσχέσεις τους, καθώς οι επιπτώσεις των κυβερνητικών επιλογών είναι δραματικές στην καθημερινή ζωή των συμπολιτών μας. Την επόμενη μέρα του συνεδρίου, όταν τα στελέχη της Κυβέρνησης θα έχουν αναχωρήσει, η ΝΔ Θεσσαλονίκης θα είναι εδώ για να ενημερώσει και να προτείνει τις δικές της ρεαλιστικές θέσεις", καταλήγει η ανακοίνωση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]