eyath_agogos_vlavi_20180329_03

Παρά το ότι οι πληροφορίες θέλουν τη βλάβη στον αγωγό που φέρνει νερό στη Θεσσαλονίκη, από την Αραβησσό, να έχει επιδιορθωθεί, η Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση με το πρόγραμμα υδροδότησης.




Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ Α.Ε.:


Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών αποκατάστασης της διαρροής στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης της πόλης διατομής Φ1650 θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις παρακάτω περιοχές:

· Ωραιόκαστρο , του Δήμου Ωραιοκάστρου ως τις 12:00

· Ευκαρπία , του Δήμου Π. Μελά ως τις 12:00

· Πεύκα , του Δήμου Νεάπολης – Συκεών ως τις 12:00

· Μετέωρα , του Δήμου Π. Μελά ως τις 12:00

· Πολίχνη . του Δήμου Π. Μελά ως τις 12:00

· Εύοσμος , του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως τις 12:00

· Κ.Πόλης , του Δήμου Θεσσαλονίκης ως τις 10:00

· Χαλάστρα , του Δήμου Δέλτα ως τις 22:00

· Ανατολικό, του Δήμου Δέλτα ως τις 22:00

Στις υπόλοιπες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης καθ’ ολη την διάρκεια της ημέρας.

Η αποκατάσταση της διαρροής (αντικατάσταση σπασμένου τμήματος αγωγού) αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15:00 μμ ενώ σταδιακά θα ομαλοποιηθεί η υδροδότηση της πόλης τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Οι εργασίες που εκτελούνται κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.