[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αλυσοδέθηκαν οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ

Συγκέντρωση πραγματοποιούν από το πρωί, έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ ΑΕ, ογδόντα επτά συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ Υπηρεσίες ΑΕ, θυγατρικής της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ. Μάλιστα, διαμαρτυρόμενοι για τις απομακρύνσεις τους, αλυσοδέθηκαν στην είσοδο του κτιρίου.Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο εκπρόσωπός τους ηλεκτρολόγος - μηχανικός, Γιώργος Πλαγάκος,  «ζητάμε να λύσουνε το θέμα μας ακριβώς όπως έπραξαν με τους 220 συμβασιούχους στην εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», προσθέτοντας ότι «στο πλαίσιο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, θα επιδιώξουμε συναντήσεις με αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης, ενώ θα δώσουμε το ”παρών" σε κινητοποιήσεις σχετικές με το ζήτημά μας».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]