[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Βράδυ… Γυναικών με το Σταύρο Καλαφάτη!

ekdilosi_gynaikes_stage_20180326_001

Πρωτότυπη εκδήλωση διάλεξε να οργανώσει ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, στη Θεσσαλονίκη.Αντί πολιτικής ομιλίας προτίμησε να συγκεντρώσει τις φίλες του από τη Θεσσαλονίκη σε γνωστή μουσική σκηνή της πόλης. Πρόσφερε λευκό κρασί, φιλική κουβέντα και… μουσικό πρόγραμμα!

0081


Οι φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, είναι χαρακτηριστικές:


0005

0022

0093

0096


Επίσης, στον ίδιο λογαριασμό, έγραψε τα εξής:


"Οι Θεσσαλονικιές φίλες μου με συγκίνησαν. Να είσαι σε μια αίθουσα εσύ, με χίλιες γυναίκες, σε κάνει σίγουρα να αισθάνεσαι προνομιούχος. Ευχαριστώ όλες τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν σ` αυτή την πρόσκληση. Και χάρηκα ιδιαίτερα, γιατί ανάμεσα στις όμορφες μελωδίες της βραδιάς, είχα την ευκαιρία να τα πούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να μοιραστούμε τις έγνοιες μας και τις ελπίδες μας, για την καθημερινότητα, τη Θεσσαλονίκη μας, την Ελλάδα μας.
Κυρίες μου, ήταν τιμή μου!"


994899549957996199659976

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]