[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση η οποία απορρίφθηκε

Η ομάδα του ΠΑΟΚ κατέθεσε ένταση μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και ζήτησε επανάληψη της αναμέτρησης.
Η ένσταση απορρίφθηκε. Αναλυτικά όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τονίζουν τα εξής: «Στο 59:56 του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 22-21 υπέρ του Ολυμπιακού και εφόσον η ομάδα μας είχε δεχθεί τέρμα και ως όφειλε ο τερματοφύλακας την έδωσε προς το κέντρο για να εκτελεστεί η σέντρα, ο αθλητής του Ολυμπιακού Σανίκης Γρηγόριος (νο 18) παρενέβη πήρε τη μπάλα και την πέταξε επιδεικτικά στην απέναντι κερκίδα με αποτέλεσμα να μην έχει η ομάδα μου το δικαίωμα τελευταίας ρίψης. Ως εκ τούτου έγινε αλλοίωση αποτελέσματος και ζητούμε την επανάληψη του αγώνα».

Η απάντηση των διαιτητών: «Ως προς την ένσταση της ομάδος του ΠΑΟΚ έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:

Μετά την επίτευξη τέρματος της ομάδος του Ολυμπιακού στο 59:55 ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πέταξε τη μπάλα προς το κέντρο του γηπέδου προκειμένου να εκτελεστεί η εναρκτήρια ρίψη χωρίς όμως να βρίσκεται κανείς από τους συμπαίκτες του κοντά στη γραμμή εκτέλεσης με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει στο μέσο του γηπέδου της περιοχής που αμυνόταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (περίπου 10 μέτρα από τη σέντρα) με αποτέλεσμα ο παίκτης του Ολυμπιακού να πάρει τη μπάλα και να την επιστρέψει στη μεριά των παικτών του ΠΑΟΚ. Συνεπώς, δεν εμπίπτει στον κανονισμό 10:8 παράγραφος γ».

Η απόρριψη από την αγωνόδικο επιτροπή: «Η επιτροπή αφού έλαβε γνώση του φύλλου αγώνα και συγκεκριμένα την ένσταση του ΑΣ ΠΑΟΚ στην οποία αιτείται την επανάληψη του αγώνα λόγ αλλοίωσης αποτελέσματος στην τελευταία φάση (59:55), καθώς και την απάντηση των δύο διαιτητών του αγώνα αποφάσισε ομόφωνα ότι:

Α’: Η εν λόγω ένσταση δεν εμπίπτει στο άρθρο 8.10&γ του κανονισμού παιδειάς.
Β’: Σύμφωνα με το άρθρο 33&1 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ «οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βασίζονται στις συστάσεις του delegate, αποτελούν πραγματικές αποφάσεις και είναι τελεσίδικες».
Ως εκ τούτου η ένσταση του σωματείου ΑΣ ΠΑΟΚ απορρίπτεται. Τα μέλη: Σταματιάδης Κωνσταντίνος, Μίγκας Σωτήριος, Καρανάσος Ιωάννης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]