Θέλουν να συνεχίσουν μαζί και μετά το τέλος της σεζόν Ολυμπιακός και Κέβιν Μιραλάς. Άκρως θετικές στο ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία τους μετά το καλοκαίρι είναι οι δύο πλευρές και δεν το κρύβουν. Από τη μια, ο Βέλγος θέλει να συνεχίσει στους Πειραιώτες ο 30χρονος επιθετικός και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει ο δανεισμός του από την Έβερτον. Μάλιστα, ανάλογη είναι η επιθυμία και του Ολυμπιακού. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανταποκριθεί ο Μιραλάς στις προσδοκίες που υπήρχαν τον Ιανουάριο, όταν και επέστρεψε στην ομάδα μετά από 5,5 χρόνια.
Γίνεται, συζήτηση στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση. Διότι, ναι μεν το deal που επετεύχθη τον Ιανουάριο έγινε με την προοπτική… μονιμοποίησης, αλλά σίγουρα ενδεχόμενη μεταγραφή θα έχει σημαντικό κόστος. Κι ας μην υπολογίζεται από την Έβερτον, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.

Στο μεταξυ τον Πανιώνιο θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το ερχόμενο Σάββατο σε ένα φιλικό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν το παιχνίδι αυτό σε μια προσπάθεια να διατηρήσει η ομάδα τον αγωνιστικό ρυθμό μετά την απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το παιχνίδι θα γίνει στο Καραϊσκάκη στις 15:00 και θα είναι κλειστό για κόσμο και δημοσιογράφους.