[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συνεργασία νέου με απερχόμενο διευθυντή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Αντί τελετής παράδοσης παραλαβής, πολύωρη συνεργασία είχαν σήμερα παραμονή 25ης Μαρτίου και μέχρι αργά το βράδυ ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ., Αντώνης Γυφτόπουλος με τον νέο Διευθυντή του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη Θεόδωρο Καλλίτση και τον απερχόμενο Διευθυντή, Ζήση Ιωακείμοβιτς.


 

Τα τρία στελέχη επιβεβαίωσαν με τη συνεργασία τους ότι η αλλαγή σκυτάλης στη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης έχει χαρακτηριστικά κλασσικά αθλητικά. Το μέλος της ομάδας, δίνει τη σκυτάλη στον επόμενο για να τρέξει αυτός ακόμα πιο δυνατά και να πετύχει η ομάδα τη νίκη.


Έτσι, η Νέα Δημοκρατία πολύ σύντομα θα πετύχει τον αντικειμενικό της σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να αναλάβει το συντομότερο δυνατό την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας καθώς αυτό αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την Ελλάδα και τους Έλληνες.


Ως κεραυνός εν αιθρία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, μαθεύτηκε η είδηση του θανάτου του Προέδρου του ΒΕΘ Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Αναφερόμενοι όλοι στη μνήμη του, διαπίστωσαν ότι η πολυσχιδής δραστηριότητα και το έργο του Παναγιώτη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο και στη κοινωνία της Θεσσαλονίκης θα είναι ισχυρή ανάμνηση και διαρκές πρότυπο για όσους ασχολούνται με τη δημόσια και οικονομική ζωή της πόλης μας.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]