[Εκλογές][bsummary]

Πέντε συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη


Πέντε συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 


Από το πρωί μέχρι και τις 14:00 εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ με αφορμή τις επικείμενες απολύσεις συμβασιούχων.

Στις 9:00 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, θα συγκεντρωθούν μέλη της πρωτοβουλίας Παύλου Μελά και μέλη οικολογικών οργανώσεων και κάτοικοι του δήμου, με αφορμή τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη και του πρώην δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου, για κατάληψη δημόσιου χώρου.

Στις 12:00 μέλη της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Στις 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου στην Εγνατία, μέλη της πρωτοβουλίας γυναικών, θα διαμαρτυρηθούν ενάντια στο χρέος και στα μέτρα λιτότητας, ενώ προτίθενται να ξεκινήσουν και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ την ίδια ώα θα συγκεντρωθούν οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, με αφορμή την τιμωρία της ομάδας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]