[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μαθητές από τρεις χώρες σε σχολείο των ΣερρώνΕκπαιδευτική επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν μαθητές δημοτικών σχολείων από την Ουγγαρία, την Τουρκία και την Ιταλία, στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής "Erasmus KA 2". 

Οι 14 μαθητές και 8 εκπαιδευτικοί δημοτικών σχολείων από τις τρεις χώρες (Ουγγαρία, Τουρκία και Ιταλία) φιλοξενήθηκαν για μία εβδομάδα από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, όπου συμμετείχαν στις καθημερινές δραστηριότητες του σχολείου. Την εκπαιδευτική ομάδα των σχολείων του εξωτερικού υποδέχθηκε στην έδρα της περιφερειακής ενότητας, στο Διοικητήριο Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης. 

Η διευθύντρια του 17ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών Ευαγγελία Βαρσάμη τόνισε ότι οι ξένοι μαθητές και εκπαιδευτικοί φιλοξενήθηκαν από οικογένειες παιδιών του 17ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών και συμμετείχαν κανονικά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου. Επισήμανε μάλιστα ότι το προσεχές διάστημα μαθητές του σερραϊκού σχολείου θα ανταποδώσουν την επίσκεψη και θα επισκεφθούν αρχικά την Ιταλία (Μάιος 2018) και, τον επόμενο χρόνο, την Ουγγαρία.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]