Νεοανεγειρόμενη οικοδομή στη Σίνδο είχαν μετατρέψει σε... φυλακή για παράνομους μετανάστες, τρεις υπήκοοι Πακιστάν οι οποίοι συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα.


Στο υπόγειο της νεοανεγειρόμενης οικοδομής, στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, βρέθηκαν να κρατούνται όμηροι 16 παράνομοι μετανάστες.  Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι τρεις δράστες, αφού άρπαξαν από τους 16 χρήματα και κινητά τηλέφωνα, απαιτούσαν εκβιαστικά να τους καταβληθούν επιπλέον χρηματικά ποσά είτε από τους ίδιους είτε από συγγενικά τους πρόσωπα, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των τριών αλλοδαπών που εμπλέκονται στην υπόθεση της παράνομης κατακράτησης ομοεθνών τους. Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 22 ετών κι έναν 44χρονο άντρα, σε βάρος των οποίων- όπως και δύο ακόμα συνεργών τους - σχηματίστηκε δικογραφία για Σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης-Συμμορία, Αρπαγή, Ληστεία, Εκβίαση και Παράνομη προώθηση με κίνδυνο ζωής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό εμπλεκομένων στην υπόθεση συνεργών τους.

 Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.