Μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής καθώς της Τροχαίας Μουδανιών προκάλεσε ηλικιωμένος οδηγός ο οποίος κινούνταν με το αυτοκίνητό του, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών!
Στήθηκαν  μπλόκα, διακόπηκε η κυκλοφορία, αλλά ο 80χρονος έβλεπε τα περιπολικά και τους αστυνομικούς να του κάνουν σήμα να σταματήσει και... συνέχιζε την τρελή του πορεία!

Ο άνδρας, ηλικίας 80 ετών μπήκε χθες στις 21:30 το βράδυ, από τον κόμβο Πορταριάς στην εθνική, στο ρεύμα προς τα Ν. Μουδανιά αλλά κινούνταν αντίθετα. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Η κυκλοφορία στο δρόμο και σε επίμαχους κόμβους διακόπηκε προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο τροχαίου ατυχήματος.

Για αρκετή ώρα αστυνομικοί προσπαθούσαν να σταματήσουν τον ηλικιωμένο οδηγό στους κόμβους που περνούσε. Τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα στο ύψος του Χατζηφωτίου.

Από το περιστατικό και την κινηματογραφική κινητοποίηση στην εθνική οδό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 80χρονου για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών. Ο ηλικιωμένος με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.