Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ μετά το φάιναλ φορ κυπέλλου και τον… επεισοδιακό ημιτελικό κόντρα στον ΟΣΦΠ, υποδέχεται σήμερα στις 17. 00 την ΑΕΚ στη Μίκρα, σε έναν πρόωρο τελικό για τη δεύτερη θέση.Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με την τελευταία εμφάνισή του στο ΔΑΚ Γλυφάδας να το επιβεβαιώνει.
Με νίκη ή ισοπαλία οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη «κλειδώνουν» τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.
Σε αυτή τους την προσπάθεια χρειάζονται την συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στη Μίκρα. Oσον αφορά τον Θόδωρο Πετρίδη, αυτή την ώρα οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι μοιρασμένες. Ο έμπειρος αθλητής νιώθει καλύτερα, ωστόσο όλα θα κριθούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στο μεταξύ ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει βροντερό "παρών" στο ντέρμπι με την ΑΕΚ απεύθυνε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και η ομάδα χάντμπολ.
"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ΠΑΟΚ καλούν τον λαό του Δικεφάλου στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο "Σπίτι του Χάντμπολ", στη Μίκρα, στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 17 Μαρτίου, με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΚ.
Λαός και ομάδα χέρι-χέρι, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια να πάρουμε τη νίκη και να ετοιμαζόμαστε για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Ο MVP TΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ! ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...!" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.