Ισοπαλο με 1-1 τελείωσε το μάτς της Λαμίας με τον Λεβαδειακό. Ενα αποτέλεσμα που αδικεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν σωρεία ευκαιριών για να τελειώσουν το ματς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. 
Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 33'. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Γιουσούφ,  ο Γιακουμάκης μπηκε  στην περιοχή, ο Ασίγκμπα δεν τον πρόλαβε και με εξαιρετικό πλασέ εστειλε  την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας για το 1-0. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40'. Ο  Τσούκαλος, υποδέχθηκε την μπάλα εκτός περιοχής, δοκιμάσε  το πόδι του,φέρνοντας το μάτς στο 1-1. 
Η Λαμία ειχε δυο μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς στο Β΄ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα στο 56' ο Μπλάζιτς συνεργάστηκε άψογα με τον Βασιλαντωνόπουλο, ο δεύτερος έβαλε πλάτη τον Αντιλεού, έκανε το σουτ εντός περιοχής με το αριστερό και ο Σωτηρίου με δύσκολη απόκρουση, έβγαλε σε κόρνερ. 
Και στο 66' είχε δοκάρι, όταν περίεργη η τροχιά της μπάλας μετά τη σέντρα του Αναστασόπουλου από τα δεξιά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου. Καλή φάση για τους γηπεδούχους και στο 70' όταν ο Βάντερσον μπήκε από τα δεξιά, κάνει τη σέντρα, ο Καραγιάννης κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Τριποτσέρης με το πόδι και τη βοήθεια της τύχης απομακρύνει.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου (58’ Αναστασόπουλος), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο (80’ Άστσεριτς), Μπλάζιτς, Ακόστα, Μπούντνικ, Τσούκαλος (69’ Καραγιάννης), Βάντερσον.

Λεβαδειακός: Σωτηρίου, Αντιλέχου, Σουμπίνιο (63’ Σαβαντογκό), Φαβάρο (75’ Ζαραδούκας), Μαρκόφσκι, Νιάσε, Γιουσούφ (83’ Νίκας), Γιακουμάκης, Μητρόπουλος, Τσιποτσέρης, Τσαμπούρης