[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζητά λύση, αλλά προκαλεί ο Ζάεφ!


Με το ένα χέρι δίνει κάτι λίγα και με το άλλο αρπάζει ότι μπορεί ο Ζόρα Zάεφ! Από τη μία εκλιπαρεί για λύση και από την άλλη μιλά απροκάλυπτα για... έθνος Μακεδόνων!


Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Nova της Βουλγαρίας, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων εμφανίστηκε αισιόδοξος για μια λύση στην 25ετη διαμάχη με τους Έλληνες μέχρι τα μέσα του 2018 ώστε στη συνέχεια να υπάρξει πρόσκληση ένταξης της χώρας του στο ΝΑΤΟ στη σύνοδο του Ιουνίου.

Ωστόσο, όπως γράφει το protothema.gr, συνεχίζει να προκαλεί αναφερόμενος στη δήλωσή του για μια δήλωση που θα διαφυλάσσει την «αξιοπρέπεια των "Μακεδόνων" και των Ελλήνων».

«Το δημοψήφισμα θα αποτελέσει μια πρόσθετη εγγύησης (σ.σ. για εφαρμογή της διευθέτησης) για τους Έλληνες φίλους μας γιατί θα απομακρύνει όλες τις αμφιβολίες καθώς οι λαοί θα υποστηρίξουν τη λύση. Είμαι σίγουρος ότι οι "Μακεδόνες" είναι έτοιμοι γι' αυτό. Ωστόσο είμαστε ακόμα εν μέσω διαπραγματεύσεων και ελπίζω ότι η λύση θα διαφυλάσσει την αξιοπρέπεια των "Μακεδόνων" και των Ελλήνων» είπε ο κ. Ζάεφ σύμφωνα με το ΜΙΑ, το πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ.

«Ελπίζω ότι θα φτάσουμε σε λύσεις αποδεκτές για τις δύο πλευρές γιατί η διευθέτηση θα πρέπει να διατηρεί την αξιοπρέπεια και των δύο κρατών. Αυτό είναι ο μόνος τρόπος για να χτίζονται συνεργασίες και αυτό προϋποθέτει μια βιώσιμη διευθέτηση» συμπλήρωσε ο κ. Ζάεφ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]