[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς νερό, αύριο, περιοχές του δήμου Νεάπολης - ΣυκεώνΧωρίς νερό θα μείνει, αύριο, από το πρωί, περιοχή στο δήμο Νεάπολης - Συκεών, όπως ανακοινώθηκε από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, από τις 8:00 π.μ  έως τις 14:00 μ.μ  θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω αντικατάστασης δικλείδας Φ300mm, στην συμβολή των οδών Κλαυδιανού – Αρχαιοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Μητροπόλεως , Βασιλέως Κων/νου, Αμασείας  καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Νεάπολης– Συκεών.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν χαρακτηρίζονται από την ΕΥΑΘ  απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και δίνεται η διαβεβαίωση ότι θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]