[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σκυλί δάγκωσε μαθητή στο ΒαθύλακοΕπίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε μαθητής στο Βαθύλακο Θεσσαλονίκης, την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριο του.


Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του στο site e-koufalia.gr, το περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα κι ένα από τα δύο αδέσποτα δάγκωσε το παιδί στο δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, να του γίνει αντιτετανικός ορός και να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση.

Πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, αλλά και με άλλους κατοίκους του χωριού, στην περιοχή τελευταία έχουν πληθύνει τα αδέσποτα ζώα, καθώς είναι πολλοί αυτοί που επισκέπτονται με τα αυτοκίνητά τους την περιοχή και παρατούν εκεί τα ζώα τους, στις παρυφές των χωριών (Βαθύλακκος, Γέφυρα, Άγιος Αθανάσιος, Ακροπόταμος και Πρόχωμα). Επίσης, αρκετοί ιδιοκτήτες σκύλων αφήνουν τα ζώα τους ελεύθερα στους δρόμους του χωριού, όμως, καθώς αυτά συναντούν τα αδέσποτα, σχηματίζουν αγέλες.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του παιδιού, τα περιστατικά "είναι, τον τελευταίο καιρό, πολλά και επαναλαμβανόμενα" και "κανείς δεν φαίνεται να ευαισθητοποιείται". Υπογραμμίζει, μάλιστα, ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά "κατά των υπευθύνων του Δήμου μήπως και βγουν από τον βαθύ τους ύπνο".Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]