Πανέτοιμη για το Final-4 της Κοζάνης είναι η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που θέλει να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας.
Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις της ομάδας, που προέρχεται από μεγάλη νίκη στην Αθήνα, και έδειξε πώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στον ημιτελικό της Παρασκευής ο "Δικέφαλος" καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης Άρτας για να δώσει το παρών στον τελικό του Σαββάτου απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Νέα Ιωνία - Φίλιππος Βέροιας. H ομάδα του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Κοζάνη σήμερα.
Στην συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε χθες στα γραφεία του ΑΣ ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Τζουβάρας δήλωσε: "Η ομάδα είναι έτοιμη σε αγωνιστικό επίπεδο να ανταπεξέλθει στο Final-4, μετά και το πλεονέκτημα έδρας που πήρε στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία. Η ομάδα είναι φέτος με τέτοιο τρόπο χτισμένη, ώστε να ανταποκρίνεται στους στόχους που έχουν τεθεί. Κάναμε μία αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη και τώρα πάμε για τον τίτλο το Σάββατο. Θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο την ετοιμότητά μας. Εάν προκριθούμε εμείς και η Νέα Ιωνία στον τελικό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο του πρωταθλήματος πριν από λίγες ημέρες. Εμείς το θέλουμε περισσότερο και ελπίζουμε μαζί με τον κόσμο μας να κατακτήσουμε το κύπελλο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, επειδή δεν πήραμε πέρσι κάποιον τίτλο. Διψάμε περισσότερο για τίτλους". Από την πλευρά του ο έφορος της ομάδας Δημήτρης Χασεκίδης τόνισε: "Στόχοι μας φέτος είναι οι εγχώριοι τίτλοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη που είναι δίπλα στην ομάδα και ενισχύει το τμήμα που φέτος έχει καλύτερο πρόσωπο, φυσικά τον πρόεδρο του ΑΣ κ. Κατσαρή, αλλά και τον χορηγό της ομάδας κ. Διογένη Χατζησταύρου, ιδιοκτήτη της εταιρείας REDPOINT-REDLED. Ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε τον τίτλο του κυπελλούχου το Σάββατο".

* Στο μεταξύ την θερμή υποστήριξη των οπαδών της θα έχει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ στο επικείμενο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος εχει πάρει 1.350 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες του, και η διάθεσή τους ήδη άρχισε.

* Στον ημιτελικό που θα δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 20:00, ορίστηκαν να τον διευθύνουν οι εξής διαιτητές: Στεφανίδης – Μαυρίδης, Μεϊμαρίδης. Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 είναι οι : Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης- Μεϊμαρίδης.