Δε θα σταθώ ούτε στο σκορ ούτε στην αγωνιστική εικόνα του ματς στα Γιάννινα.


Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Ο ΠΑΟΚ ήταν πέντε κλάσεις σαν ομάδα καλύτερος από τους γηπεδούχους, τους πάτησε στην κυριολεξία και έδειξε ότι επιτέλους είναι σε επίπεδο τέτοιο που τον καθιστά απόλυτα φαβορί για το τίτλο. Δεν γνωρίζω από είναι σωστό ή όχι, αλλά ναι, όλοι θα ομολογήσουμε πως μετά τις νίκες σε Αγρίνιο και Γιάννινα ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα! Κάθε χρόνο λέγαμε τα ίδια, από τον Αύγουστο ακόμη, αλλά πάντα οι ασπρόμαυροι έμεναν στο γιατί, στο μεν, στο τι έφταιξε, και ο ΠΑΟΚ παλιά μπέρδεψε τα βήματα του. Τώρα όμως όχι.
Ναι με τέτοιες εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ διεκδικεί ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Πιστεύω πώς τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα, και πώς ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην μάχη του τίτλου, επιτέλους ως φόβητρο, ως υπολογίσιμος αντίπαλος. Το λέω, απλά παίρνοντας μάθημα από τα τελευταία χρόνια, όπου από τον Αύγουστο η ομάδα διεκδικούσε κάτι, αλλά, στο δια ταύτα τίποτε. Τώρα όμως η κατάσταση άλλαξε και με τέτοιες εμφανίσεις, ο ΠΑΟΚ ναι πάει για πρωτάθλημα.
Πιστεύω πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί και θα πάρει το πρωτάθλημα αρκεί να μπορέσει να αλλάξει την αρρωστημένη νοοτροπία μέσα στην ομάδα που τον ταλαιπωρούσε χρόνια.
Και τα άλλαξε όλα αυτά, έδειξε έτοιμος να συναγωνιστεί τον Ολυμπιακό, και κυρίως έδειξε πιο σοβαρός. Τα γράφω αυτά, γιατί τόσα χρόνια η ομάδα ήθελε, άλλα δε μπορούσε. Τώρα μπορεί. Και το δείχνει. Πλέον ο "Δικέφαλος" απαγορεύεται να χάσει στα ματς που ακολουθούν. Απαγορεύονται λάθη. Απαγορεύεται ο εφησυχασμός της κορυφής της ανωτερότητας, και κυρίως απαγορεύεται ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστης να φέρεται ως δημόσιος υπάλληλος, ειδικά φέτος που ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τόσα εκατομμύρια ευρώ, αποφασισμένος να φέρει τον τίτλο στον Λευκό Πύργο.