[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δεν… άρχισε το ντέρμπι της Τούμπας

Δεν πρόλαβε να αρχίσει το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ κα Ολυμπιακού και… κινδυνεύει να τελειώσει!


Κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πέταξαν χαρτάκια και ρολά χαρτοταινιών. Κάποιος πέταξε την χαρτοταινία με δύναμη και, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, χτύπησε κάτω από το μάτι τον προπονητή των φιλοξενούμενων.

Αμέσως ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης ανακοίνωσε στους διαιτητές το τι έγινε και είπε: “Παίρνω την ομάδα και φεύγω” κι ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε στα αποδυτήρια.

Από την πλευρά του, ο Βιερίνια, ως αρχηγός του ΠΑΟΚ, είπε προς τους διαιτητές: “Στον Πειραιά γίνονται χειρότερα και δε λέμε τίποτα. Αυτοί πήραν την ομάδα και φύγανε. Τι είναι αυτό, ρε”;

Αυτήν την ώρα (κι ενώ το ματς θα βρίσκονταν, κανονικά, στο 15’) οι ομάδες και οι διαιτητές έχουν κλειστεί στα αποδυτήρια.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]